+34 972 502 057 / +34 649 859 282 - Carrer Esculapi, 3 - Figueres 17600 (Girona)

Portar el cinturó o tenir el cotxe a punt són algunes de les regles d’or per garantir la seguretat durant la conducció, sobretot, durant els trajectes que fem en carretera durant les nostres vacances.

Avui us donarem alguns consells pràctics que sempre cal tenir presents per a una conducció segura en carretera per aquest estiu.

1. Estar present i atent. Conduir és un exercici senzill però un moment de distracció pot ser fatal. Per això, a més de seguir totes les normes que ja coneixes, abans de pujar al cotxe, pregunta’t: Em ve de gust conduir? Si la resposta és negativa, llavors duplica l’atenció.
2. Col·loca bé els miralls. Guanyar un segon, pot significar una gran diferència. Abans d’arrencar assegura’t que els miralls estan perfectament col·locats per aconseguir-los amb un cop de vista.
3. No circulis en els angles morts dels miralls dels teus veïns. Si saps que els miralls deixen angles morts als quals el conductor no té accés a través dels mirall, llavors, Per què circules pels angulos morts dels teus veïns?
4. Guarda la distància de seguretat sempre. Tant cap a davant com cap a enrere. Si el cotxe que tens darrere va molt pegat, deixa que t’avanci o canvia de carril.
5. Interpreta les conduccions. Estant atent no solament al que ocorre dins del teu cotxe, sinó també a la circulació d’altres cotxes, podràs detectar conduccions temeràries o poc segures i allunyar-te d’ells.
6. No canviar de carril en semàfors. En ciutat evita canviar de carril en les primeres línies del semàfor, el més segur és que tinguis una moto a prop.
7. Condueix de forma homogènia. Evita accelerar i frenar molt. Condueix amb suavitat perquè altres conductors no es portin sorpreses amb tu.
8. Observa l’asfalt. Igual que quan caminem, és necessari en conduir mirar per on trepitgem. Observar si hi ha aigua o una esquerda per poder adaptar-nos sense sorpreses.
9. En condicions de pluja extrema la precaució. No circulis per la línies de la carretera, ni molt menys frenis sobre elles.

Si tens dubtes sobre la conducció, sobre el manteniment del teu cotxe o qualsevol informació sobre alguna peça del teu vehicle, no dubtis a contactar-nos a garatgelacosta@n260.com o al telèfon 972 502 057.

Per a nosaltres el més important és la seva satisfacció, per aquesta raó, a Albert Lacosta Taller ens esforcem per ser eficients.

Comptem amb experts en reparació de vehicles, prestem els nostres serveis a tot l’Alt Empordà. Reparem totes les marques de vehicles

La fidelitat de molts clients s’ha convertit en el nostre major aval.

Ens trobareu a la localitat de Figueres!