+34 972 502 057 / +34 649 859 282 - Carrer Esculapi, 3 - Figueres 17600 (Girona)

Pot ser habitual deixar el cotxe al carrer per estalviar el lloguer d’un pàrquing. Tot i que a priori és més econòmic, no deixa de tenir els seus riscos. Tots sabem que un vehicle al carrer està més exposat a patir robatoris tant del mateix cotxe, com d’elements d’ús com ara l’eixugaparabrisa, la bateria, els retrovisors, els pneumàtics, el para-xocs o altres accessoris fixats al vehicle: tals com a cofres, baques, barra de sostre, etc. En definitiva, la majoria són elements que no solen cobrir les asseguradores.

Perquè escollir un pàrquing

Si teniu el dubte de si deixar el cotxe dormint al carrer o cercar un pàrquing, com a professionals del sector automobilístic creiem que la resposta és senzilla: lloga una plaça d’aparcament a un pàrquing. Les raons són ben clares:

Durant l’hivern els elements que més sofreixen són els líquids i els vidres del cotxe i és que si no comptes amb un pàrquing per deixar el teu vehicle a les nits, llavors necessitaràs més temps al matí abans d’arrencar-ho.

Durant l’estiu el problema de no tenir aparcament ve de la mà de les altes temperatures per a les tapisseries i dels ocells, que amb els seus excrements poden fins a danyar-nos la pintura del nostre vehicle.

Si estàs buscant un pàrquing de confiança, pregunta’ns i t’oferirem l’opció que millor s’adapti a les teves necessitats.