+34 972 502 057 / +34 649 859 282 - Carrer Esculapi, 3 - Figueres 17600 (Girona)

Arran del cas de trucatge dels motors dièsel de Volkswagen, la Comissió Europea vol mesurar amb més precisió les emissions contaminats que generen els vehicles en carretera i així evitar que es puguin repetir nous casos de trucatge de motors i emissions.

A partir d’ara, els nous vehicles que entrin en circulació podran estar sotmesos a passar les proves d’emissions de gasos en situacions reals de circulació mitjançant el Test RDE (Real Driving Emissions). Les proves es podran realitzar a l’atzar i sense avís previ.

Aquest paquet mesures legislatives aprovat pel Consell de la Comissió Europea, té la finalitat que els fabricants d’automòbils compleixin estrictament tots els requisits de seguretat, tant ambientals com de producció.

En definitiva, el Test RDE respon a la necessitat de tenir els resultats reals d’emissions en conducció, ja que s’ha demostrat que els test de laboratori (mitjançant els quals s’obté la certificació en gasos dels nous models) obtenen resultats menors que la conducció real.

Font: Autofacil