+34 972 502 057 / +34 649 859 282 - Carrer Esculapi, 3 - Figueres 17600 (Girona)

Durant les vostres vacances d’aquest estiu, feu que el vostre vehicle estigui en perfectes condicions!

Els pneumàtics són un dels elements més importants. Un dels factors que intervenen en el manteniment i millora de la seva condició és portar les rodes ben alineades.

Com podem comprovar si tenim una alineació incorrecta de les rodes?
1. Pel desgast amb forma de dents de ‘serra’ perquè les cobertes arrosseguen en rodar.
2. Pel desgast anormal i ràpid d’un dels laterals de la banda de rodament, ja que les rodes estan inclinades cap a la dreta o l’esquerra.

Com podem comprovar si tenim una alineació incorrecta a la direcció?
1. Quan el volant no queda centrat quan el cotxe es desplaça en línia recta i el vehicle tendeix a desviar-se cap a la dreta o l’esquerra.
2. Quan les rodes no retornen rapidament a la seva posició després de les corbes.
3. Quan hi ha duresa i rigidesa a la direcció. Atenció: un cop fort contra la vorera, pot modificar la regulació inicial del vehicle.

El manteniment de l’alineació és important, ja que en cas contrari, podríem tenir dificultats durant la trajectòria, fins i tot en carreteres planes. També podem trobar-nos amb inestabilitat a la sortida de les corbes. Aquest, i altres factors, poden escurçar la vida dels nostres pneumàtics.

Us recomanem que, si detecteu algun d’aquests símptomes durant la conducció del vostre vehicle, no dubteu a contactar amb nosaltres per comprovar si cal revisar l’alineació de rodes que necessiti el vostre vehicle.

Font: Proautoseat